🇨🇳 Beijing   🇨🇳 Guangzhou   🇭🇰 Hong Kong   🏔️Lhasa   🇲🇴 Macau   🇨🇳 Shanghai   🇨🇳 Tianjin   🇨🇳 Wuhan 🍜Gan Bei    mapamond media

sâmbătă, 20 iulie 2024
30.7 C
Shanghai

Guvernul de la Hong Kong a anulat pasapoartele a sase activisti pro-democratie, care au fugit in Marea Britanie

Must read

Guvernul din Hong Kong a anuntat miercuri anularea pasapoartelor a sase activisti pro-democratie care „au fugit” in Marea Britanie, in temeiul legii sale privind securitatea nationala.

„Acesti criminali cautati, fara lege si credinta, se ascund in Marea Britanie si continua sa se angajeze in activitati care pun in pericol securitatea nationala. Prin urmare, am luat aceste masuri pentru a le da o grava lovitura”, a declarat executivul local intr-un comunicat citat de cotidianul francez Le Monde.

Anul trecut, executivul din Hong Kong a pus un pret pe capul a 13 activisti pro-democratie care s-au refugiat in strainatate, acuzandu-i de incalcarea legii privind securitatea nationala. Pentru capturarea fiecaruia dintre ei se ofera o recompensa de un milion de dolari Hong Kong (119.000 de euro).

mai mult la :

 

/www.aktual24.ro/guvernul-de-la-hong-kong-a-anulat-pasapoartele-a-sase-activisti-pro-democratie-care-au-fugit-in-marea-britanie/

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Shanghai | 上海 î

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura